Videograaf bruiloft

Reserveer hier de bruiloft videograaf voor jullie trouwdatum. Wacht niet te lang, trouwdatums 2021 raken al redelijk vol! BLACK FRIDAY: €50 korting t/m 30-11-2020

videocamera videograaf bruiloft
trouwjurk videograaf bruiloft
Videograaf bruiloft videocamera

Op zoek naar jullie bruiloft videograaf

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving en leuk dat jullie op zoek zijn naar een bruiloft videograaf. Ik hoop dat jullie, nadat jullie alle informatie op deze website tot jullie hebben genomen, tot het besluit komen dat ik wel eens de juiste man kan zijn om jullie bruiloft op een sfeervolle en passievolle manier te filmen en te monteren, tot een schitterende bruidsvideo. Mijn naam is George en ik ben de eigenaar, bruiloft videograaf en video editor van Film Bruiloft. Ik ben geboren in Alkmaar en nog steeds in de regio woonachtig. Wat ooit als een hobby begon, (doordat ik vaak gevraagd werd door vrienden en familie om bij hun bruiloften te filmen), is uitgegroeid na veel trainingen, investeringen, cursussen, tot de bruiloft videograaf en video editor van Film Bruiloft. Als bruiloft videograaf, werk ik vanuit Noord-Holland (regio Alkmaar, Den Helder, Hoorn, Haarlem, Amsterdam) en kan ik snel op jullie bruiloft zijn, om deze prachtig te filmen en te monteren tot bruidsvideo. Ook buiten Noord-Holland ben ik beschikbaar om op jullie bruiloft te filmen. Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Limburg, Flevoland, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Dit is uiteraard allemaal mogelijk bij de bruiloft videograaf van Film Bruiloft. Klik hier voor meer informatie.

bruiloft videograaf
bruiloft videograaf gezocht
trouwvideograaf

Bruidsvideo door een bruidsvideograaf

Een bruidsvideo laten maken door de bruidsvideograaf van Film Bruiloft is een uiterst respectvolle en gedisciplineerde taak, waar de bruidsvideograaf uiterst zorgvuldig mee zal omgaan. Belangrijke hoogtepunten op een bruiloft (eerste ontmoeting, het ja-woord, de kus, taart aansnijden), zijn momenten waar jullie later, door de videoreportage van de bruiloft, nog met heel veel plezier naar terug kunnen kijken (met vrienden, familie, kinderen, kleinkinderen). Als bruidsvideograaf wil ik er altijd voor zorgen dat deze speciale momenten zo fijn mogelijk op film komen te staan. Jullie kunnen er voor kiezen om de videoreportage van de bruiloft zo natuurlijk mogelijk te filmen, of ik maak er een filmische, cinematografische film van. Door gebruik te maken van slow motion (60fps in 4K) en zwarte filmbalken onder en boven, kan er een filmische sfeer van de bruidsvideo gemaakt worden. Als jullie dit willen, dan kunnen jullie dit uitgebreid aangeven tijdens het reserveren. Klik hieronder voor de tarieven, van de drie verschillende Film Bruiloft pakketten.

Bruiloft videograaf gezocht voor een bruidsvideo

Kortom, zijn jullie op zoek naar een bruiloft videograaf, die voor een betaalbare prijs een prachtige bruidsvideo maakt van jullie bruiloft? Kies voor Film Bruiloft en jullie krijgen een bruidsvideo waar jullie na de bruiloft heerlijk van kunnen nagenieten. Alle hoogtepunten van de hele dag en eventueel extra de trouwceremonie gefilmd in prachtige 4K Ultra HD kwaliteit (met goede audio) en daarna gemonteerd tot een schitterende bruidsvideo. Kunnen jullie niet wachten om dit later nog eens in zijn geheel terug te kijken met elkaar (of familie), kijk dan hieronder voor de tarieven van de bruiloft videograaf.

Ervaringen

Klanten beoordelen de videograaf met 5 sterren

5/5

Film Bruiloft beoordelingen

Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Een trouwfilm laten maken door een bruiloft videograaf? Kijk dan op de diverse social media, stuur een mail, of kijk bij videograaf bruiloft

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Links | Sitemap

Social media: 

Film bruiloft twitter
Film bruiloft instagram
Film bruiloft facebook

Copyright 2020 Film Bruiloft - Bruiloft videograaf