Ervaringen

Reserveer hier de bruiloft videograaf voor jullie trouwdatum in 2021 (of 2022). Gebruik code FB2020 voor 50 euro korting op de 3 Film Bruiloft pakketten (t/m 31-10)

Film Bruiloft beoordelingen
Film Bruiloft ervaringen

Ervaringen van klanten met Film Bruiloft

Lees hieronder wat andere klanten (bruidsparen) vinden van de samenwerking met de bruiloft videograaf van Film Bruiloft. En ook welke beoordelingen ze geven (voor hun trouwfilm en ervaringen met de videograaf) op Google (reviews), uitgedrukt in sterren (van 1 tot 5 sterren). 

Beoordeling van de bruiloft videograaf van Film Bruiloft volgens de bruidsparen:

5/5

Beoordeling Film Bruiloft

Robert & Klarieke 

18 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We zijn enorm blij met de film! Je hebt echt hele gave beelden gemaakt. Wij zijn helemaal tevreden! Succes met alle bruiloften die je nog gaat filmen.

Ervaringen Film Bruiloft

Pim & Jorine 

5 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat! Prachtig gemonteerde beelden. Echt een aanrader!

Film Bruiloft ervaringen

Giovanni & Lucia

28 augustus 2020

George is een erg vriendelijke videograaf. Zijn beelden zijn van hoge kwaliteit (niet iedere videograaf kan dat waar maken)! Ook heeft hij twee camera's, waardoor alles vanuit meerdere hoeken kan worden vastgelegd. Heel tevreden!

Film Bruiloft beoordelingen

Glenn & Mariƫlle

22 augustus 2020

Positief: Professionaliteit

Een aantal weken geleden zijn wij getrouwd. George was er deze dag bij als ons videograaf en we zijn echt heel erg blij met resultaat. Echt een mooi (niet te lang) filmpje om nog even de sfeer van de dag na te beleven en de hele ceremonie is ook opgenomen. We voelden ons gelijk op ons gemak, hadden eigenlijk amper in de gaten dat de videograaf/fotografen aanwezig waren. En het zijn echt prachtige beelden geworden die heel dicht bij onszelf blijven. Groot pluspunt is verder nog het goede contact, de snelle levering en de prijs/kwaliteits verhouding.
Nogmaals heel erg bedankt George!

Film Bruiloft ervaring

Majka & Wesly

18 juli 2020

Wat zijn we blij met de beelden die we kregen van George! Vanaf het eerste contact via de mail is hij heel professioneel geweest en komt afspraken na. Tijdens onze bruiloft bleef hij netjes op de achtergrond maar wist hij altijd op het goede moment de beelden vast te leggen. Ik raad hem zeker aan mocht iemand nog op zoek zijn naar een videograaf voor een bruiloft.

Film Bruiloft beoordeling

Brian & Rosanne

10 juli 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We hebben een prachtige bruiloftsfilm ontvangen met alle mooie en bijzondere momenten bij elkaar!! De videograaf was professioneel en vriendelijk. Ook was hij snel met reageren op mailtjes en dacht hij goed met ons mee. Deze videograaf is zeker aan te raden!

Videograaf beoordelingen

Rick & Marit

2 februari 2020

George is erg vriendelijk in contact en reageert snel op berichten. Hij denkt mee in het proces. Tijdens de trouwdag is hij onopvallend aanwezig. Hij weet precies de mooie momenten eruit te filteren om te gebruiken voor de film. Wij zijn zeer tevreden over de gehele samenwerking en meer dan gelukkig met het eindresultaat. We hadden niet beter kunnen hebben.

Videograaf ervaringen

Ervaringen

Klanten beoordelen de videograaf met 5 sterren

5/5

Film Bruiloft beoordelingen

Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Een trouwfilm laten maken door een videograaf? Kijk dan op de diverse social media, stuur een mail, of kijk bij videograaf bruiloft

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Links | Sitemap

Social media: 

Film bruiloft twitter
Film bruiloft instagram
Film bruiloft facebook

Copyright 2020 Film Bruiloft - Bruiloft videograaf