Videograaf bruiloft
Film Bruiloft logo

Reserveer hier alvast de bruiloft videograaf voor jullie bruiloft in 2020. Wees er snel bij en leg jullie gewenste datum vast.

Videograaf bruiloft Nederland

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving en leuk dat jullie geinteresseerd zijn in een bruiloft videograaf. Ik hoop dat jullie, nadat jullie alle informatie op deze website tot jullie hebben genomen, tot het besluit komen dat ik wel eens de juiste man kan zijn om jullie bruiloft op een sfeervolle en passievolle manier te filmen en te monteren. Mijn naam is George en ik ben de bruiloft videograaf van Film Bruiloft. Ik ben geboren in Alkmaar en nog steeds in de regio woonachtig. Wat ooit als een hobby begon, (doordat ik vaak gevraagd werd door vrienden en familie om bij hun bruiloften te filmen), is uitgegroeid na veel trainingen, investeringen, cursussen, tot de videograaf van Film Bruiloft. Als videograaf bruiloft Nederland, werk ik vanuit Noord Holland (Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam) en kan ik snel op jullie bruiloft zijn, om deze prachtig te filmen. Ook buiten Noord Holland ben ik beschikbaar om op jullie bruiloft te filmen. Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Limburg, Flevoland, Noord Brabant, Zeeland, Zuid Holland en Noord Holland. Dit is allemaal mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Bruiloft videograaf

Een bruiloftfilm is voor mij een uiterst respectvolle en gedisciplineerde taak, waar ik uiterst zorgvuldig mee zal omgaan. Belangrijke hoogtepunten op een bruiloft (eerste ontmoeting, het ja-woord, de kus, taart aansnijden), zijn momenten waar jullie later, door middel van een bruiloftfilm, nog met heel veel plezier naar terug kunnen kijken (met vrienden, familie, kinderen, kleinkinderen). Als bruiloft videograaf wil ik er altijd voor zorgen dat deze speciale momenten zo fijn mogelijk op film komen te staan. Jullie kunnen er voor kiezen om de videoreportage van de bruiloft zo natuurlijk mogelijk te filmen, of ik maak er een filmische, cinematografische film van. Door gebruik te maken van slow motion en zwarte filmbalken onder en boven, kan er een filmische sfeer van de bruiloftfilm gemaakt worden. Als jullie dit willen, dan kan dit aangegeven worden tijdens het reserveren. Klik hieronder voor de tarieven van het Film Bruiloft pakket.

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Sitemap

Social media: 


Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Kijk dan op de diverse social media, stuur me een mail, of kijk bij videograaf bruiloft.

Copyright 2019 Film Bruiloft - Bruiloft videograaf