Bruiloftsfilm

Reserveer hier de bruiloft videograaf voor jullie bruiloft vanaf zomer 2020 (of alvast 2021/2022) en kijk of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Hoe een bruiloftsfilm wordt gemaakt

Hier geef ik even een voorbeeld hoe de dag voor de videograaf meestal verloopt bij het maken van een bruiloftsfilm. 's Morgens arriveer ik op tijd bij de bruid (ruim op tijd), om het opmaken te kunnen filmen met een kwaliteits 4K systeemcamera. Naast een 4K versie, zal ik dezelfde film ook omzetten naar een Full HD versie, zodat de bruiloftsfilm ook op "niet 4K televisies" afgespeeld kan worden. Daarnaast gebruik ik ook een stabilisatie systeem (gimbal) en statieven, zodat alles vloeiend en strak gefilmd wordt. Als het eventueel nog mogelijk is om naar de bruidegom te gaan (als deze redelijk in de buurt is), dan kan ik de bruidegom ook nog filmen als hij zijn pak aantrekt. De eerste ontmoeting tussen de bruid en bruidegom zal ik daarna filmen. Dit zijn altijd zeer mooie momenten om vast te leggen op de bruiloftsfilm. Daarna is er een fotomoment voor de fotograaf met de familieleden en zal ik ook het een en ander kunnen vastleggen voor de huwelijksvideo. Vervolgens is er de fotoshoot met de bruid en bruidegom op een andere locatie, of de fotoshoot kan ook na de ceremonie zijn. Hier kan ik dan ook nog heel wat moois filmen. Tijdens de ceremonie, film ik met twee 4K filmcamera's. Een camera zet ik op statief om de hele ceremonie te kunnen filmen en een andere camera zal ik zelf met de hand bedienen, om alles van diverse hoeken mooi te kunnen filmen. De hele ceremonie zal ik naast de bruiloftsfilm, ook apart bijvoegen op de usb-stick als een extra film bestand. Daarna zijn er na de ceremonie de toost, de felicitaties en het aansnijden van de bruidstaart, welke ik uiteraard ook vastleg op de bruiloftsfilm. Tenslotte is er ook nog het fotograferen van familie, vrienden, waar ik dan ook zal filmen. Daarna is het gebruikelijk dat de bruid en bruidegom zich klaar gaan maken voor het diner en het feest 's avonds. Dit is het moment dat mijn taak er (soms) op zit en dat ik richting huis ga om de bruiloftsfilm te monteren. Uiterraard kan er nog wat extra uren gereserveerd worden om te filmen. Daarnaast kan er ook nog voor het tweede film bruiloft pakket worden gekozen, zodat de videograaf ook op het diner en op het feest 's avonds aanwezig is om te filmen. Zoals jullie kunnen zien, heeft een huwelijksvideo door Film Bruiloft laten filmen allerlei (betaalbare) voordelen. Klik hieronder om de prijzen te zien, die ik als bruiloft videograaf vraag voor het filmen en het monteren van een bruiloftsfilm.

Huwelijksvideo laten maken door een videograaf

Willen jullie een huwelijksvideo laten maken, zodat jullie altijd kunnen nagenieten van jullie schitterende bruiloft? Steeds vaker laten bruidsparen een huwelijksvideo van hun huwelijk maken. Een bruiloftsfilm laten maken en monteren door een bruiloft  videograaf, zorgt ervoor dat jullie en de familie na de bruiloft rustig kunnen nagenieten, van alle prachtige momenten van jullie huwelijk. Om de kosten voor jullie huwelijksvideo zo laag mogelijk te houden, heeft de videograaf twee soorten pakketten, voor een vaste lage prijs. Willen jullie een unieke, schitterende huwelijksvideo laten maken, dan kunnen jullie dit in het reserveringsformulier aangeven. Hoe jullie het huwelijk gefilmd willen hebben, welke soorten muziek, maar ook wensen en overige informatie kunnen jullie invullen. Voor de beste beeldkwaliteit en een sfeervolle videoreportage van jullie trouwen kiezen jullie voor Film Bruiloft. Nadat jullie het reserveringsformulier hebben ingevuld, kijk de videograaf of de gekozen datum beschikbaar is en stuurt hij jullie zo snel mogelijk een mail met de (voorlopige) reserveringsbevestiging. Hier staat alles in, zoals hoeveel uur ik kom filmen op jullie bruiloft, hoe ik jullie de bruiloftsfilm opstuur en wat de totale prijs is. Jullie lezen dit goed door en sturen deze (indien akkoord) weer terug naar de videograaf. Jullie datum staat dan vast de agenda en het is dan ook niet meer mogelijk voor andere bruidsparen om voor deze datum nog te reserveren bij de videograaf.

Tijdschema voor een bruiloftsfilm

Als jullie besluiten om jullie bruiloftsfilm door de videograaf te laten filmen, dan neemt hij ruim een week voor de bruiloft contact op met jullie ceremoniemeester, om te vragen of het tijdschema en de locaties voor jullie bruiloft nog hetzelfde zijn, als dat jullie eerder hadden opgegeven. Dit doet de videograaf, zodat hij precies weet, waar en wanneer hij op een bepaalde locatie moet zijn, om zich goed te kunnen voorbereiden voor het filmen van jullie mooie bruiloftsfilm. 

Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Kijk dan op de diverse social media, stuur me een mail, of kijk bij videograaf bruiloft.

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Links | Sitemap

Social media: 

Copyright 2020 Film Bruiloft - Bruiloft videograaf