Werkwijze

Reserveer hier de videograaf. Dan weet u gelijk of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. 

Werkwijze videograaf

Om de kosten voor jullie bruiloftsfilm zo laag mogelijk te houden, heeft de bruiloft videograaf 1 soort pakket, voor 1 lage prijs.  In het reserveringsformulier kunnen jullie uitgebreid aangeven hoe jullie de bruiloft gefilmd willen hebben. Ook kunnen jullie nog overige informatie en wensen invullen. Nadat jullie het reserveringsformulier volledig hebben ingevuld, kijk ik of de gekozen datum beschikbaar is voor mij en stuur ik jullie zo snel mogelijk een mail terug met de reserveringsbevestiging. Hier staat alles in, zoals hoeveel uur ik kom filmen, hoelaat ik aanwezig ben, wat de totale prijs is en wanneer en hoe ik jullie de bruiloftsfilm opstuur. Jullie lezen dit goed door en sturen deze (indien akkoord) weer terug naar mij. Jullie datum staat dan vast in mijn agenda en het is dan ook niet meer mogelijk om deze datum door andere stellen te reserveren.

Tijdschema

Een aantal dagen voor de bruiloft neem ik contact op met jullie ceremoniemeester, om te informeren of het tijdschema en de locaties voor jullie bruiloft nog hetzelfde zijn als eerder opgegeven. Dit doe ik, zodat ik precies weet, waar en wanneer ik op een bepaalde locatie moet zijn, om me goed te kunnen voorbereiden voor het filmen van de bruiloftsfilm. 

Huwelijksvideo

Hier schets ik even een beeld hoe meestal de bruiloft dag voor de videograaf is. 's Morgens arriveer ik op tijd bij de bruid, om de voorbereiding (het opmaken) te kunnen filmen met een top kwaliteits 4K systeemcamera (ik film alles in kleur). Naast een 4K video, zal ik dezelfde video ook omzetten naar een Full HD versie, zodat de huwelijksvideo ook nog op "niet 4K televisies" afgespeeld kan worden. Daarnaast gebruik ik ook een gimbal en een statief, zodat alles mooi vloeiend en strak gefilmd wordt. Als de tijdsplanning het toelaat en het eventueel nog mogelijk is om naar de bruidegom te gaan (als deze redelijk in de buurt is), dan kan ik eventueel de bruidegom nog filmen als hij zijn pak aantrekt. Daarna is een erg speciaal moment om de eerste ontmoeting tussen de bruid en bruidegom te filmen. De verliefde blikken in hun ogen zijn mooie momenten om vast te leggen op de huwelijksvideo. Daarna is er meestal een fotomoment voor de fotograaf met de aanwezige familieleden en zal ik ook wat film kunnen vastleggen voor op de huwelijksvideo. Vervolgens is er de fotoshoot met de bruid en bruidegom op een aparte locatie, of de fotoshoot kan ook na de huwelijksceremonie zijn. Hier kan ik dan ook nog wat mooie filmshots maken. Tijdens de huwelijksceremonie, film ik met twee 4K filmcamera's de huwelijksvideo. 1 camera zet ik op statief om de hele huwelijkceremonie te filmen en 1 camera zal ik zelf met de hand bedienen, om alles van verschillende hoeken mooi te kunnen filmen. Tenslotte zijn er na de ceremonie de felicitaties, toost en het aansnijden van de bruidstaart, welke ik vastleg op de huwelijk video. Verder is er nog het fotograferen van familie, vrienden, waar ik dan ook nog kan filmen. Daarna is het gebruikelijk dat de bruid en bruidegom zich klaar maken voor het diner en het feest 's avonds. Dit is het moment dat mijn taak er (meestal) op zit en dat ik richting huis ga om de huwelijksvideo te kunnen monteren. Uiteraard kunnen er nog wat extra uren bijgeboekt worden, zodat ik ook het diner en eventueel het feest 's avonds aanwezig ben om te filmen. Klik hieronder om de tarieven te zien, die ik als videograaf vraag voor het filmen en het monteren van een huwelijksvideo.    

Zoekwoorden hoe je de website ook kunt vinden:

huwelijksvideo, bruiloftsfilmhuwelijk video, bruiloft film.

Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Kijk dan op de diverse social media, stuur me een mail, of kijk bij videograaf bruiloft.

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Sitemap

Social media: 


Copyright 2019 Film Bruiloft - Videograaf voor bruiloft films