Film Bruiloft videograaf

Reserveren

Vul hieronder jullie gegevens in en jullie bruiloft wensen. Als alles ingevuld is, klik dan op "Verstuur". De bruiloft videograaf zal dan zo snel mogelijk een e-mail sturen, met alle informatie en of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Romantisch
Piano
Filmisch
Violen
Emotioneel
Vrolijk
Dromerig
Liefdevol
Gitaar
Akoustisch
Dance
Uptempo
Folk
Ambient
 
 
 
 
 
 
 

(***)

of

(****)

of

Controleer goed of alles goed ingevuld is, voordat u op 'Verstuur' klikt (indien niet alle * velden zijn ingevuld, wordt het formulier namelijk niet verstuurd). Er komt een melding bij 'Verstuur' te staan (bedankt voor u bericht...), indien het formulier correct verstuurt is.

 

Als u op 'Verstuur' klikt, dan maakt u een voorlopige (nog niet definitieve) reservering onder voorbehoud. De videograaf zal zo snel mogelijk een mail terugsturen met alle verdere informatie, de bevestiging van de datum (als de datum nog beschikbaar is) en een verzoek voor een aanbetaling van 25% van de totale prijs om de reservering definitief vast te leggen. Het restbedrag hoeft pas betaald te worden na de bruiloft, als de trouwfilm gemonteerd is en naar het bruidspaar is opgestuurd.


Pas na akkoord op de reserveringsmail door het bruidspaar, is de datum definitief vastgelegd en kan deze niet meer gereserveerd worden door andere bruidsparen.


* verplicht invullen

* * er wordt professionele rechtenvrije muziek gebruikt (van Artlist)

Bruiloft videograaf reserveren