Film Bruiloft videograaf
Film bruiloft ervaringen

Ervaringen van klanten met Film Bruiloft

Lees hieronder wat andere klanten (bruidsparen) vinden van de samenwerking met de bruiloft videograaf van Film Bruiloft. En ook welke beoordeling ze geven op Google reviews (voor de trouwfilm en hun ervaringen met de videograaf), uitgedrukt in sterren (van 1 tot maximaal 5 sterren).

Beoordeling van de bruiloft videograaf volgens de bruidsparen (9.9/10)

4,9/5 sterren

Beoordeling Film Bruiloft

Pim & Lisanne

2 september 2022

George heeft onze prachtige dag vastgelegd op video. De film is super mooi geworden. Hij heeft alle momenten die belangrijk voor ons waren zo mooi in beeld gebracht. Op deze manier kunnen wij voor altijd met een hele grote glimlach terugkijken op onze bruiloft.

trouwfilm ervaringen

Jorrit & Manouk

23 augustus 2022

Onze bruiloft is op een bijzonder mooie manier vastgelegd door George van Film Bruiloft. We zijn hem daar erg dankbaar voor.

Film Bruiloft ervaringen

Giancarlo & Amber

28 juni 2022

Geen woorden voor hoe goed het eindresultaat is! Van begin tot eind een hele fijne samenwerking gehad. George is heel correct, rustig en professioneel in de omgang. Op de dag zelf niet eens gemerkt dat er gefilmd word, omdat het subtiel gebeurd. Er wordt heel fijn meegedacht over je wensen en ideeën, voor je eigen trouwfilm. Prachtige en scherpe beelden welke mooi tot 1 geheel worden gemaakt. Een aanrader!

Trouwvideo ervaringen

Jacco & Emma

29 mei 2022

George is een zeer professionele videograaf. Hij heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd!

Film Bruiloft ervaringen

Stephan & Gerdine

11 oktober 2021

Positief: Kwaliteit, Waarde

Super blij en erg tevreden zijn wij met onze trouwfilm! Alles wat wij mooi vonden, was te zien in de film. Prachtige momenten zijn vastgelegd. Door de trouwfilm hebben wij weer helemaal onze dag opnieuw beleefd, ook samen met onze familie die ook erg verrast waren. Daarbij een snelle levering! Videograaf George is zeker een aanrader!! Nogmaals bedankt, George!

Ervaringen Film Bruiloft

Vincent & Mieke

14 augustus 2021

Positief: Responsiviteit

George heeft onze trouwceremonie gefilmd vanuit allerlei hoeken op het strand. In de film zijn de sprekers heel goed te horen, ondanks de wind die op het strand stond. Op de achtergrond was zelfs de zee nog te horen, dit gaf een mooi effect! George is flexibel, zeer betrouwbaar en reageert snel. Wij zijn erg blij met deze mooie film. Zeker een aanrader!

Ervaringen Film Bruiloft

Bas & Inge

20 juli 2021

Positief: Kwaliteit, Waarde

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Super tevreden over onze trouwfilm. De film wordt in een leuk doosje op een USB-stick geleverd.

Ervaringen Film Bruiloft

Joost & Regina

11 juni 2021

Wauw!!! Onze mooiste dag uit ons leven is ontzettend mooi vastgelegd door George. Wat een ontspannende en fijne dag, met een waanzinnig mooi resultaat. Prachtige videoclip zo mooi landelijk weergegeven, speeches/ muziek een lach en een traan. Boordevol liefde en verrassingsmomenten, verschillende uitvalshoeken en een mooie film van de ceremonie buiten. Wij zijn blij terecht te zjjn gekomen bij Film Bruiloft, ik raad het iedereen aan. Snel geleverd, hoge kwaliteit. Bedankt George!!

Ervaringen Film Bruiloft

Robert & Klarieke 

18 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We zijn enorm blij met de film! Je hebt echt hele gave beelden gemaakt. Wij zijn helemaal tevreden! Succes met alle bruiloften die je nog gaat filmen.

Ervaringen Film Bruiloft

Pim & Jorine 

5 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat! Prachtig gemonteerde beelden. Echt een aanrader!

Film Bruiloft ervaringen

Giovanni & Lucia

28 augustus 2020

George is een erg vriendelijke videograaf. Zijn beelden zijn van hoge kwaliteit (niet iedere videograaf kan dat waar maken)! Ook heeft hij twee camera's, waardoor alles vanuit meerdere hoeken kan worden vastgelegd. Heel tevreden!

Film Bruiloft beoordelingen

Glenn & Mariëlle

22 augustus 2020

Positief: Professionaliteit

Een aantal weken geleden zijn wij getrouwd. George was er deze dag bij als ons videograaf en we zijn echt heel erg blij met resultaat. Echt een mooi (niet te lang) filmpje om nog even de sfeer van de dag na te beleven en de hele ceremonie is ook opgenomen. We voelden ons gelijk op ons gemak, hadden eigenlijk amper in de gaten dat de videograaf/fotografen aanwezig waren. En het zijn echt prachtige beelden geworden die heel dicht bij onszelf blijven. Groot pluspunt is verder nog het goede contact, de snelle levering en de prijs/kwaliteits verhouding.
Nogmaals heel erg bedankt George!

Film Bruiloft ervaring

Majka & Wesly

18 juli 2020

Wat zijn we blij met de beelden die we kregen van George! Vanaf het eerste contact via de mail is hij heel professioneel geweest en komt afspraken na. Tijdens onze bruiloft bleef hij netjes op de achtergrond maar wist hij altijd op het goede moment de beelden vast te leggen. Ik raad hem zeker aan mocht iemand nog op zoek zijn naar een videograaf voor een bruiloft.

Film Bruiloft beoordeling

Brian & Rosanne

10 juli 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We hebben een prachtige bruiloftsfilm ontvangen met alle mooie en bijzondere momenten bij elkaar!! De videograaf was professioneel en vriendelijk. Ook was hij snel met reageren op mailtjes en dacht hij goed met ons mee. Deze videograaf is zeker aan te raden!

Videograaf beoordelingen

Rick & Marit

2 februari 2020

George is erg vriendelijk in contact en reageert snel op berichten. Hij denkt mee in het proces. Tijdens de trouwdag is hij onopvallend aanwezig. Hij weet precies de mooie momenten eruit te filteren om te gebruiken voor de film. Wij zijn zeer tevreden over de gehele samenwerking en meer dan gelukkig met het eindresultaat. We hadden niet beter kunnen hebben.

Videograaf ervaringen