Film Bruiloft videograaf
Trouwvideo en trouwclip voorbeelden

Trouwvideo's en trouwclips in prachtige 4K kwaliteit

Trouwvideo's en trouwclips gemaakt door de videograaf van Film Bruiloft. Bekijk hieronder de trouwvideo's in de mooiste kwaliteit (kies voor Full HD of 4K bij de instellingen van de trouwvideo, voor de beste beeldkwaliteit). Bekijk trouwclips van diverse bruiloften, zodat jullie goed de sfeer en werkwijze van de bruiloft videograaf kunnen zien. Geniet van de trouwvideo's, die met veel passie en inzet is gemaakt voor de bruidsparen. Als jullie ook een prachtige trouwvideo / trouwclip van jullie bruiloft willen laten maken, kijk dan verder op de website voor meer informatie. Klik op reserveren om het reserveringsformulier in te vullen, met al jullie wensen en om jullie trouwdatum vast te leggen (indien deze datum nog beschikbaar is voor de videograaf).

Trouwvideo's en trouwclip

Naast het maken van prachtige trouwvideo's voor de bruidsparen, is het ook mogelijk om de hele trouwceremonie als extra bestand op de usb-stick te zetten (in 4K Ultra HD en in Full-HD kwaliteit). Deze neemt de videograaf op met drie filmcamera's en monteert het geheel tot een hele trouwceremonie. Ook wordt er gebruik gemaakt van externe audio-recorders, om het geluid zo goed mogelijk op te nemen voor de trouwvideo/trouwclip. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om een 4K drone te reserveren voor jullie bruiloft. Deze maakt prachtige luchtbeelden van het bruidspaar, maar ook bijvoorbeeld van de trouwlocatie. Ook zal er met de drone nog een aantal foto's gemaakt worden, die zullen worden bijgevoegd op de usb-stick (samen met de trouwvideo / trouwclip).


Trouwvideo laten maken

Trouwvideo laten maken door de bruiloft videograaf van Film Bruiloft? Dat is uiteraard mogelijk. Klik hieronder voor de tarieven en kijk verder rond op de website voor meer informatie, over een trouwvideo laten maken door een bruiloft videograaf. Vul daarna het reserveringsformulier in voor meer informatie per mail en om jullie trouwdatum vast te leggen (als deze nog beschikbaar is). En wellicht zal er in de toekomst dan ook een prachtige trouwvideo van jullie bruiloft gemaakt worden door de videograaf van Film Bruiloft. De videograaf zal altijd zijn uiterste best doen om jullie een zo'n mooi mogelijke trouwvideo te geven, waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken. Hopelijk tot ziens op jullie bruiloft.

cinematische trouwvideo

 ''We zijn zeer tevreden over de gehele samenwerking en meer dan gelukkig met het eindresultaat"

- Rick & Marit

Trouwclips voorbeelden

 ''Wat zijn we blij met de beelden die we kregen! Ik raad hem zeker aan"

- Wesly & Majka