Prijzen

Reserveer hier de videograaf. Dan weet u gelijk of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. 

Film Bruiloft pakket

circa 8 uur filmen in 4K Ultra HD (van voorbereiding bruid tot het diner) *


Montage/editing film tot een film van circa 10 minuten (incl. sfeer muziek)


incl. gratis kilometervergoeding **


incl. gratis USB-stick en het opsturen van de bruiloftfilm. De gemonteerde film wordt binnen een week opgestuurd.


De USB-stick  bevat de volgende MP4 bestanden:

- de 4K Ultra HD bruiloftfilm

- dezelfde bruiloftfilm omgezet in Full HD 

- een extra film van de complete huwelijks ceremonie, gefilmd met de extra 4K videocamera (omgezet in Full HD)


Totaal: 495 euro   was 550 euro***

incl. BTW
* extra film-uren (diner/ feest) is eventueel mogelijk tegen meerprijs (40 euro per extra uur). Dit kunnen jullie aangeven tijdens het reserveren. 

** gratis kilometervergoeding als de trouwlocatie in Noord-Holland is. Buiten Noord-Holland bereken ik 0,19 eurocent per km heen en terug, berekend vanaf Alkmaar naar de trouwlocatie. Voor reistijden worden door de videograaf geen extra kosten in rekening gebracht.

*** 10% korting geldig als jullie een reservering plaatsen voor 30 september 2019.

Goedkope videograaf bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een goede en een zo goedkoop mogelijke bruiloft videograaf? Maar wel een videograaf die vol met passie en inzet jullie prachtige bruiloft kan filmen en daarna alles tot een schitterende film monteert? Dan zijn jullie bij de videograaf van Film Bruiloft in betrouwbare en goede handen. 

Kosten videograaf bruiloft

Om als bruiloft videograaf betaalbaar voor jullie te kunnen zijn, hanteer ik prijzen die ruim onder het gemiddelde ligt van wat er normaal voor een bruiloft videograaf betaald wordt. Zoals jullie hierboven kunnen zien bied ik 1 film bruiloft pakket met 1 totaal prijs. Kijk hier waarom ik als bruiloft videograaf goedkoper ben dan andere builoft videografen. 

Betaalbare videograaf bruiloft prijzen  

Een bruiloft is een kostbare, maar een onvergetelijke dag. Als bruiloft videograaf zou ik graag willen adviseren, dat jullie die prachtige momenten en herinneringen voor altijd op film zouden moeten vastleggen. Een bruiloftdag gaat namelijk zo snel voorbij en er is zo veel wat jullie niet gezien hebben, maar wat een filmcamera wel allemaal kan vastleggen. Om dit later nog eens terug te kunnen kijken, met vrienden, familie, kinderen, is een prachtige en een niet meer te vergeten beleving. Het filmen van dit soort momenten wil ik als bruiloft videograaf betaalbaar voor jullie houden. Wat jullie hierboven zien, is wat er allemaal in het betaalbare videograaf bruiloft pakket zit en hoeveel jullie hier uiteindelijk voor betalen. Klik hieronder op reserveren, om naar het reserveringsformulier te gaan.

Film Bruiloft

Meer informatie over Film Bruiloft? Kijk dan op de diverse social media, stuur me een mail, of kijk bij videograaf bruiloft.

Contact

Reserveren: klik hier

Email: klik hier

Sitemap

Social media: 


Copyright 2019 Film Bruiloft - Videograaf voor bruiloft films